Bokföring Södertälje

En kunnig och engagerad partner

Bokföring

Allt inom bokföring

Bokföring är så mycket mer än löpande kontering och momsredovisning varje månad. Bokföringen kan användas för att få ett bättre grepp om verksamheten. Genom att ta fram rätt sorts rapporter kan faktorer som lagerhållning, prissättning och planering av varor och tjänster optimeras.

För de flesta företag är det ändå den löpande bokföringen som känns betungande. Momsredovisning, löneberäkning och liknande är komplicerat för den som inte är insatt i gällande regler - och de ändras ofta.

Att lämna över den löpande bokföringen på någon som verkligen är specialist på detta område kan ge er mer tid över till det som ni är bäst på. Ni får också en högre säkerhet genom att anlita någon som håller sig uppdaterad om de senaste reglerna och lagarna inom området.

Skräddarsydda ekonomitjänster

Jag vill hjälpa ert företag att nå nya höjder med hjälp av skräddarsydda ekonomitjänster som hjälper er att planera proaktivt och samtidigt känna er säkra i att er bokföring sköts enligt gällande regler. Jag vill gärna bli er nya partner för bokföring i Södertälje.

Hos mig får ni skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar som ser till hela er verksamhet och er potential att utvecklas.

Kontakta oss idag för en genomgång av ert företags ekonomi