Bokföring Södertälje

En kunnig och engagerad partner

Tjänster

Tjänster

Hos mig hittar ni ett heltäckande utbud av ekonomi- och redovisningstjänster. Jag vill vara ert självklara val när ni letar efter en engagerad och kunnig partner inom bokföring i Södertälje. Läs mer om de tjänster jag erbjuder nedan:

Bokföring

Jag erbjuder heltäckande lösningar för löpande bokföring, budgetering, avstämning och uppföljning samt även hantering av kund- och leverantörsreskonta. Balans- och resultatrapporter är också viktiga verktyg för att hjälpa er i den dagliga verksamheten.

Lönehantering

Löner är något som många företagare tycker är svårt och kräver mycket administration. Jag bygger upp smidiga lönerutiner och kan även hjälpa er med förhandling och anställningsprocesser.

Kontrolluppgifter

Jag hjälper er att ta fram och lämna in de kontrolluppgifter som skall redovisas varje år för era anställda.

Skattedeklarationer

Här hjälper jag er med allt från momsdeklaration och inkomstdeklaration till periodiska sammanställningar och uträkning av arbetsgivaravgifter så att allt redovisas och betalas korrekt.

Månadsbokslut

Jag hjälper er att sammanställa resultat- och balansräkning till en lättförståelig rapport som kan användas för att analysera hur det går i företaget och vilka åtgärder som behöver tas.

Bolagsbildning

Om ni just är på väg att starta företag eller om ni känner att det börjar bli dags att omvandla till aktiebolag hjälper jag er med konsultation kring det formella vid en uppstart, administration, prissättning, administrativa rutiner och mycket mer. Vi kan agera ombud gentemot Bolagsverket och Skatteverket för att underlätta processen för er.

Årsredovisning

Årsredovisningen är en av de viktigaste rapporterna på året för att kunna stämma av hur året har gått, göra avskrivningar och genomföra bokslutet. Jag hjälper er även gärna i kontakter med Bolagsverket och er revisor.

Rådgivning

Att driva ett eget företag kan vara komplicerat. Problem brukar dagligen dyka upp och då är det bra att ha ett bollplank med bred kompetens och ett stort kontaktnät som kan hjälpa er. Jag ger rådgivning inom bland annat personalfrågor, skatter, försäkringar, budgethantering, myndighetsfrågor och interna rutiner.

Kontakta oss idag för en genomgång av ert företags ekonomi